Telefoon : 06 54 941 941
  : 06 4 202 6 202
Email : michael@car-care.nl
Kvk : 39095371
Btw-nr : 1677.81.108.B01

Elke auto behoeft een andere aanpak en daarom wordt er maatwerk geleverd. Om een goed resultaat te bereiken wordt er alleen met gekwalificeerde autowassers gewerkt en maken wij uitsluitend gebruik van professionele middelen. Wij wassen de auto’s met de hand, dit heeft het voordeel dat er geen plek wordt gemist en het lak niet beschadigd.

Door de intensieve aanpak blijven ook andere zaken niet onopgemerkt door onze wassers. U kunt dan denken aan schades, lage bandenspanning, versleten banden of andere mankementen die aan uw aandacht zijn ontsnapt. Wij hebben de expertise in huis om veel van deze problemen voor u op te lossen. Kunnen wij dit niet dan hebben wij in ons netwerk betrouwbare partners om u verder te helpen.

Wij zijn zelfvoorzienend wat inhoudt dat onze bussen zijn uitgerust met stroom, water en overige attributen om een auto te kunnen wassen. U hoeft dus alleen te bellen om een afspraak te maken en wij doen de rest!

Naast de buitenkant kan ook de binnenkant worden schoongemaakt. Hierbij moet u denken aan interieur afnemen, stofzuigen, ramen en deurstijlen schoonmaken. Verder kunnen wij bekleding reinigen, auto’s in de wax zetten (ook wel poetsen genoemd) en auto’s polijsten (machinaal poetsen). Een combinatie van deze diensten is natuurlijk ook mogelijk.

Voor meer informatie of specifieke wensen kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

Werkdagen

Wij werken op de volgende dagen:

Maandag t/m Zaterdag